Es tut uns leid. Dieses Aktivität ist nicht mehr verfügbar

Achter de Schermen Opbouwdagen Bloemencorso Bollenstreek

Tennishal De Klinkenberg
Rijksstraatweg 52
2271 AM Sassenheim

Altijd al eens willen zien hoe een corsowagen wordt gemaakt? Neem dan eens een kijkje achter de schermen.

Altijd al eens willen zien hoe een corsowagen wordt gemaakt? Neem dan eens een kijkje achter de schermen. De wagens worden in grote hallen in drie dagen tijd door honderden vrijwilligers voorzien van geurende en kleurige voorjaarsbloemen, zoals hyacinten, narcissen en tulpen en vele andere bolbloemen. De bloemen worden op een speciale manier vastgemaakt aan het ontwerp van de wagen; dat noemen wij ‘steken’. Als je geluk hebt, mag je het misschien zelf wel een keer proberen. Hoe leuk is het als je dan tijdens het corsoweekend je eigen steekwerk voorbij ziet komen!

Ook Achter de Schermen is het een groot feest. Op het gezellige evenementenplein kan je onder het genot van een hapje en een drankje verschillende events bijwonen. Zo is er de wereldberoemde 'Eerste Steek' met burgemeesters en andere celebrities. Of het Open Podium met diverse muzikale acts. En misschien word je wel voor een interview gevraagd door radio of TV-zenders. De gezellige kraampjes met Oud Hollandse versnaperingen, goede koffie en lekker drankjes kleden maken de sfeer compleet.

Wilt u een kijkje komen nemen tijdens de opbouwdagen? Welkom! 

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 09.00-21.00 uur (hal sluit om 22.00 uur)
Donderdag 09.00-21.00 uur (hal sluit om 22.00 uur)
Vrijdag 09.00-12.00 uur (hal sluit om 12.30 uur)


Let op: toegangskaarten zijn alleen online verkrijgbaar.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.