Es tut uns leid. Dieses Aktivität ist nicht mehr verfügbar

Koffie+ | Nederlandse bloemdecoraties in Rome

Bibliotheek Bollenstreek
Herenweg 2
2211CC Noordwijkerhout

Van woensdag 17 tot en met zondag 21 april kan in heel de Bollenstreek weer worden genoten van diverse evenementen rondom de Bloemencorso. Een mooie aanleiding om tijdens deze Koffie “bloemen” een hoofdrol te geven.

Het is inmiddels goed gebruik dat het Sint Pietersplein van het Vaticaan in Rome met Pasen wordt opgesierd door kleurrijke bloemdecoraties. Ook dit jaar hebben grote hoeveelheden Nederlandse bloemen het plein weer veranderd in een enorm kleurrijk schouwspel. Onder de bezielende aanvoering en inspiratie van Piet van der Burg, hoofdarrangeur van het project, zijn bloembollenkwekers, snijbloemkwekers en telersgroepen al maanden drukdoende om de Nederlandse bloemenpracht in het Vaticaan te realiseren.

Tijdens deze Koffie+ komt Piet vertellen over de organisatie van deze bloementraditie en de grootschalige inbreng vanuit de Bollenstreek met meer dan 21.000 bolbloemen.

Preise

  • Gratis

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.