Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

Kindercultuurmaand - workshops bij Veldzicht

Streekmuseum Veldzicht
Herenweg 114
2201 AL Noordwijk Binnen

Voor kinderen zijn er tijdens de Noordwijk Kindercultuurmaand weer allerlei creatieve en uitdagende activiteiten. Ze mogen armbandjes weven of vilten, een slinger van pompoenen maken of touw slaan voor een springtouw. De  koe melken en een flesje kruidenolie of kruidenlabeltje maken zijn ook favoriet. Er zijn leuke kleurplaten, stoepkrijt en speurtochten voor in het museum en de tuinen.

Voor informatie en aanmelden info@streekmuseumveldzicht.nl 

Tijdens de Noordwijk Kindercultuurmaand in oktober zijn er bij musea en culturele instellingen in Noordwijk allerlei leuke activiteiten voor kinderen t/m 12 jaar. Ga je mee "Op reis door Noordwijk"? En .....wanneer je - tijdens de Kinder Cultuurmaand- verkleed komt maak je kans op een leuke prijs. Je mag zelf je outfit kiezen; prinses, ridder, fee of brandweerman alles kan. Wat moet je doen?
- vraag aan je ouder/verzorger of zij een foto van je maken bij de locatie;
- plaats de foto op Instagram;.
- tag @visitnoordwijkholland;
En wie weet ben jij een prijswinnaar.  Iedere winnaar ontvangt persoonlijk een bericht (deze actie loopt van 1 t/m 31 oktober 2023)

Preise

  • Gratis

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.