Seniorencolleges - Een introductie tot China

Bibliotheek Bollenstreek
Akkerwinde 1 a
2201 MC Noordwijk

Kom naar een of meer colleges over China van vroeger en nu, over de traditionele religie en filosofie, het communisme en de economie. Gedurende de sessies is er veel ruimte voor vragen, ook over andere aspecten. Van de Grote Muur tot aan de Chinese keuken!

De colleges:
College 5 oktober: China in vogelvlucht
College 12 oktober: 5.000 jaar geschiedenis?
College 19 oktober: Het Chinese denken
College 26 oktober: China, de fabriek van de wereld
Studentdocent Floris Meertens presenteert namens Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan deze colleges.

Let op! Het is mogelijk per college deel te nemen of aan de gehele collegereeks. Boek je in 1x voor alle vier de colleges dan krijg je korting. Het is bij deze optie niet mogelijk om voor een college te annuleren en geld terug te krijgen. Weet je niet zeker of je alle colleges aanwezig kan zijn of wil je niet alle colleges volgen, boek dan de colleges los van elkaar.

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan (OGJG) streeft naar een maatschappij waarin een leven lang leren voor iedereen in Nederland de norm is. Om hieraan een impactvolle bijdrage te leveren, organiseren we interactieve seniorencolleges, gegeven door studenten.

Wann

  • Jeden donnerstag ab dem 5. oktober 2023 bis zum 26. oktober 2023 von 11:30 bis 12:30

Preise

  • 5,00 €

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.