Es tut uns leid. Dieses Aktivität ist nicht mehr verfügbar

Thijs Swinkels met Residence Bigband

Grand Hotel Huis ter Duin
Kon. Astrid Boulevard 5
2202 BK Noordwijk

Stichting Klamuze viert dit jaar haar 30 jarig jubileum. Dit zal op een feestelijke wijze goed worden gevierd met onder andere Thijs Swinkels samen met de Residence Bigband. Deze middag staat in het teken van jazz muziek.

Het vierde concert staat traditiegetrouw in het teken van een heerlijke jazzmiddag. Laat u verrassen door jong talent Thijs Swinkels die samen met de Residence Bigband een swingend optreden gaan verzorgen.

Thijs Swinkels is een jonge zanger die op zijn 20e al een indrukwekkende muzikale carrière heeft opgebouwd. Hij treedt regelmatig op in radio uitzendingen, in verschillende luxe horecagelegenheden, zoals Encore by Simonis, maar ook in Slot Zeist en de Jaarbeurs Utrecht. Thijs had tevens de eer het voorprogramma te verzorgen voor Tino Martin en Ruth Jacott. Zijn meest onvergetelijke moment was samen met de Residence Big Band zijn eigen show in Club Hart Amsterdam te organiseren. Met deze 20-koppige bigband zong Thijs klassiekers van Michael Bublé en Frank Sinatra voor een uitverkochte zaal.

Zijn passie voor muziek begon op 10-jarige leeftijd, toen hij begon met het nemen van pianolessen. Op 15-jarige leeftijd bereikte Thijs de kwartfinales van The Voice Kids waar Vooral Ilse DeLange hem prees om zijn unieke stemgeluid en talent. Sinds een jaar werkt Thijs nauw samen met zijn manager John Sotomayor die veel boekingen regelt voor hem.

Thijs benadrukt dat er niets leuker is dan optreden met een live bigband. Thijs kijkt er daarom enorm naar uit om op zondag 10 maart opnieuw op te treden met de Residence Big Band in Huis ter Duin.

Preise

  • 35,00 €
  • Betaalmogelijkheden: Online

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.