Kerstparade in Noordwijk aan Zee

Noordwijk Shopping Centre
Hoofdstraat
Noordwijk

Op zaterdag 16 december 2023 brengen we betoverende kerstsferen naar jouw wereld tijdens de Kerstparade in het Noordwijk Shopping Centre. Laat je meenemen door een magische middag vol Winter Wishes en Hemelse Sprookjes. 
Vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur kun je genieten van de Winter King and Queen, die met hun vorstelijke aanwezigheid de parade leiden. Bewonder de schitterende Christmas Dancers die met hun gracieuze bewegingen de feestelijke ambiance versterken. Het Winterwonderland komt tot leven met betoverende decoraties en een sfeervolle omgeving. Ontmoet Santa en zijn vrolijke Elves, die klaar staan om jouw wensen te vervullen en de magie van het seizoen te verspreiden. 
De Kerstparade belooft een unieke en gezellige ervaring te worden voor jong en oud. Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Winter en Kerst en vier deze speciale tijd van het jaar in stijl in het Noordwijk Shopping Centre. Een middag vol magie, plezier en feestelijkheden staat op je te wachten!

Wann

  • Sonntag, 17. dezember 2023 von 13:00 bis 16:00

Preise

  • Gratis

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.