Workshop hartverwarmende brief schrijven - Bibliotheek Noordwijkerhout

Bibliotheek Bollenstreek
Herenweg 2
2211 CC Noordwijkerhout

Tijdens deze workshop brieven schrijven begeleidt Aisha Dutrieux je bij het schrijven van een persoonlijke brief. Hoe zorg je ervoor dat je de lezer raakt? Waar kan de lezer kracht uit putten in tijden van een gebroken hart, geldgebrek of rouw?  Je leert hoe je met een brief iemand een hart onder de riem kan steken. Aan het einde van de workshop kunnen de brieven in de hartverwarmende snackautomaat worden gelegd.

Het geleerde tijdens de workshop kan door de deelnemers in de toekomst steeds opnieuw worden toegepast: denk aan een huwelijksaanzoek, een speech of het schrijven van een persoonlijk bericht. Maar ook op eigen proza, poëzie en toekomstige brieven.  

Tijdens de warme bieb in december staan er in de vestigingen Lisse, Sassenheim Noordwijkerhout en Oegstgeest hartverwarmende snackautomaten. Achter elk luikje ligt een brief op iemand te wachten die een lief, opbeurend of motiverend bericht kan gebruiken. Een snack waardoor je wordt opgevrolijkt, steun kan vinden, een gesprek kan voeren.  

Over Aisha Dutrieux
Aisha Dutrieux (1983) is voormalig rechter en schrijver. Ze schreef de romans Het leven noemen en Wees niet bang. Beide ontvingen lovende recensies en Het leven noemen haalde de shortlist van de Hebban Debuutprijs. Wat wij verzwijgen is haar eerste autobiografische roman. Daarnaast schrijft ze regelmatig columns voor de Volkskrant en geeft ze schrijfworkshops.

Koffie+
Een gezellige koffieochtend, bedoeld om elkaar te ontmoeten gekoppeld aan een thema, workshop of andere activiteiten.

Wann

  • Donnerstag, 14. dezember 2023 von 10:30 bis 12:00

Preise

  • Gratis

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.