Tekenworkshop Geur

Rapenburg 73
2311GJ Leiden

Als je een geur zou moeten tekenen, hoe zou die er dan uitzien? Ga met illustratrice Noam Hen op pad door de tuin en leer geuren en de herinneringen en emoties die deze oproepen op papier te schetsen tijdens de tekenworkshop ‘Scents of the garden’. Deze workshop is Engelstalig.

Tijdens de workshop wandel je onder begeleiding van Noam door de tuin en sta je op verschillende plekken stil om de visuele representaties van geuren en wat die bij jou oproepen te schetsen.

Graag meenemen:

  • Kleurmateriaal naar eigen voorkeur (stiften, kleurpotloden, oliepastel of anders)
  • Een potlood
  • Een eigen schetsboek

Elk moment van de dag word je omringd door geuren. Je hebt het misschien niet altijd door, maar geuren roepen bij iedereen herinneringen en emoties op. Tegenwoordig zijn mensen minder afhankelijk van hun reukvermogen om te overleven. Om deze reden wordt het vaak als een minder belangrijk zintuig gezien, ondanks dat ruiken nog steeds een grote rol speelt in je dagelijks leven.

Deelname: € 10 plus Hortusentree (Museumkaart gratis Hortusentree). Vooraf aanmelden verplicht.

Let op: deze workshop is Engels gesproken.

Wann

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.