Workshop Bewust bewegen - Bibliotheek Noordwijk

Akkerwinde 1 a
2201 MC Noordwijk

Iedereen heeft baat bij voldoende bewegen. Voor ouderen en mensen met een chronische aandoening is dit vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Waar kan ik dat doen? Wie kan mij begeleiden? Beweeg ik wel op een goede manier? Maak ik mijn klachten zo niet erger?

Tijdens de workshop Bewust bewegen leer je over de mogelijkheden die er zijn om in beweging te komen. Ook krijg je informatie over een goede houding tijdens bewegen, welke spieren verdienen voor jou als persoon wat extra aandacht en hoe kan je die spieren dan trainen.

Tijdens deze workshop gaan we gezamenlijk oefenen en ervaren hoe leuk bewegen is. Ook gaan we ontdekken wat je dagelijks aan bewegen kan doen, gewoon in en rond je huis.

De workshop wordt gegeven door oefentherapeuten Mensendieck Esmeralda Peschier, van Beweeg Wijzer in Noordwijk en Karin Piontek, van Mensendieck Bollenstreek in Noordwijkerhout.

Wann

  • Dienstag, 24. oktober 2023 von 10:00 bis 11:30

Preise

  • 4,98 €

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.