Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

Workshop -Sprankelende brief schrijven - Bibliotheek Noordwijk

Bibliotheek Bollenstreek
Akkerwinde 1 a
2201MC Noordwijk

Tijdens deze workshop neemt Joosje Campfens (Sprankelende taal) je mee in de wondere wereld van persoonlijk schrijven.  Hoe zorg je ervoor dat je de lezer raakt? Waar kan de lezer kracht uit putten in tijden van een gebroken hart, geldgebrek of rouw?  Leer hoe je een brief schrijft om iemand een hart onder de riem te steken.

Na deze workshop kun je het geleerde ook toepassen bij andere schrijfsels: denk aan een huwelijksaanzoek of een speech, eigen proza, poëzie en allerlei soorten brieven.  
Aan het einde van de workshop worden de brieven in een van de hartverwarmende snackautomaten gelegd. Deze staan in december tijdens De Warme Bieb in de vestigingen Lisse, Sassenheim, Noordwijkerhout en Oegstgeest. Achter elk luikje ligt een brief op iemand te wachten die een lief, opbeurend of motiverend bericht kan gebruiken. Een snack waardoor je wordt opgevrolijkt, steun kan vinden, een gesprek kan voeren.

Over Joosje Campfens
Joosje schrijft voor en met mensen om een product, dienst of ander soort verhaal met schoonheid, humor en lichtvoetigheid de wereld in te sturen. Haar verhalen zitten vol slimme marketingtrucjes. Deze trucjes leert ze aan mensen die ook willen schrijven. Ook voor mensen die niets willen verkopen zijn het handige tools om de lezer het verhaal in te trekken. Joosje heeft een lichtvoetige manier van leven, schrijven en workshops of cursussen leiden. De toon van haar verhalen is positief, humoristisch en herkenbaar. Meer informatie is te vinden op schrijfcursussenhaarlem.nl.

Preise

  • 2,50 €

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.