Muzikale kerstsferen in Noordwijk aan Zee

Noordwijk aan Zee
Hoofdstraat
Noordwijk aan Zee

Op zondag 24 december 2023 wordt het Noordwijk Shopping Centre gevuld met de betoverende klanken van Kerst Muziekoptredens, verzorgd door verschillende getalenteerde artiesten. Van 12.30 uur tot 15.30 uur geniet je van een sfeervolle en muzikale middag, perfect om de kerstvakantie in te luiden.

Laat je meevoeren door de magie van de feestdagen terwijl de artiesten een scala aan kerstklassiekers en moderne melodieën ten gehore brengen. De diversiteit van de optredens voegt een extra dimensie toe aan de kerstsfeer, waardoor er voor iedereen iets bijzonders te beleven is. Breng je vrienden en familie mee en geniet samen van deze intieme en gezellige Kerst Muziekoptredens. Laat de betoverende klanken van de artiesten je verwarmen en in de juiste kerststemming brengen op deze bijzondere dag voor Kerst. Een middag vol muziek, samenzijn en kerstvreugde wacht op je in het Noordwijk Shopping Centre!

Wann

  • Sonntag, 24. dezember 2023 von 12:30 bis 15:30

Preise

  • Gratis

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.