Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

Het Schaatsplaatsje Noordwijkerhout

De Brink
Noordwijkerhout

Warm winternieuws! Rond half december 2023 openen de eigenaren van Como & Co. en de Volière ‘Het Schaatsplaatsje’ op de Brink in Noordwijkerhout!
Een schaatsbaan met schaatsverhuur, oldskool koek-en-zopie met heerlijke snert en verse gedraaide poffertjes, hotdogs en warme choco met een dikke toef slagroom! Een gezellige wintersfeer met kerstmuziek, gezellige zitjes en lichtjes. Ouderwets kneuterig knus.

De schaatsbaan op de Brink staat er van medio december 2023 tot eind januari 2024. Op locatie zijn schaatsen in allerlei maten te huur en zijn er verschillende zitjes in een gezellige, aangeklede atmosfeer.

Het Schaatsplaatsje is zeven dagen in de week open. Maandag, dinsdag en donderdag van 14:30u tot 20:00u, woensdag en vrijdag van 12:00u tot 20:00u en in de weekenden en kerstvakantie van 10:00u tot 20:00u.
Er is voldoende mogelijkheid tot gratis parkeren met de auto en het stallen van de fiets. De locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Wann

  • Weekenden en Kerstvakantie: dagelijks van 10:00 - 20:00 uur

Preise

  • Open t/m 21 januari 2024

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.