Theaterdiner L'Amour Toujours- Kleynkoor Academy -

Landgoed Calorama
Gooweg 21
2201 AX Noordwijk

Na het enorme succes van dit theaterdiner in april opent Kleynkoor Academy het nieuwe seizoen met drie avonden theaterdiner op 13, 14 en 15 september. Een theaterdiner over de liefde, met Franse chansons. Een unieke show waarbij publiek en zangers elkaar ontmoeten in de stalling op landgoed Calorama.

De stalling van Calorama wordt omgetoverd tot een sfeervolle Franse eetgelegenheid waar onze kookouders de lekkerste gerechten toveren en de zangers van Kleynkoor je in Franse sferen zingen met beroemde Franse chansons. We lopen langs de Seine en bezingen het atelier in Montmartre van la Boheme.

Na het pauze gedeelte wanen we ons in de Moulin Rouge waar de spanningen tussen de zangers niet te versmaden zijn en muzikaal uitgevochten worden in heuse nachtclubscenes.

Vier de liefde met Kleynkoor Academy bekijk hier alvast een voorproefje https://youtu.be/08ixXA3B1n4?si=gphhBhbhFaLExpDf

Op zaterdag 14 september is het Open Monumentendag, dan is landgoed Calorama overdag gratis toegankelijk.

In het Koetshuis is dat weekeinde tevens een een expositie te zien van ArtBoutique.

Wann

  • Täglich ab dem 13. september 2024 bis zum 15. september 2024 um 19:00

Preise

  • 50,00 €
  • Tickets zijn online verkijgbaar vanaf 1 juli 19.00 uur via tickets.kleynkoor.academy: (diner/entertainment inclusief aperitief en digestief)

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.