'Zomergalerie' in VVV - Schilderfestival

Fremdenverkehrsamt Noordwijk
Hoofdstraat 129
2202 EX Noordwijk

Welkom in de Zomergalerie bij VVV Noordwijk!

Van 18 t/m 23 juni vindt het Schilderfestival Noordwijk plaats. Een festival waarbij veertig kunstenaars uit alle windstreken een zomerse week lang ons mooie dorp op schilderdoek vastleggen, hoe bijzonder is dat? Een initiatief dat prachtig past in de artistieke traditie van Noordwijk dat al honderden jaren kunstenaars inspireert.

Deze zomer breidt VVV Noordwijk de samenwerking uit met het Schilderfestival uit door een (verkoop)expositie in de VVV Noordwijk, zodat de schilderijen na de festivalweek langer te bewonderen (én te koop) zijn. Daarom richten we deze zomer een deel van onze VVV in als zomergalerie, met vanaf 11 juni een presentatie van topstukken uit eerdere festivaledities. Vanaf 28 juni tot eind augustus zal er een (verkoop)expositie zijn van deze zomer geschilderde Noordwijkse kunstwerken. Benieuwd hoe Noordwijk door een kunstenaarsoog gezien wordt? Of nog een leeg plekje aan de muur voor een uniek Noordwijks kunstwerk? Kom dan deze zomer eens bij ons langs in de 'VVV Zomergalerie'!

Wil je de kunstenaars 'live' aan het werk zien in Noordwijk? Bezoek dan het Schilderfestival. Meer info over locatie & tijden op Schilderfestival

Wann

  • Jeden dienstag, mittwoch, donnerstag, freitag und samstag bis zum 31. august 2024 von 10:00 bis 17:00
  • Jeden sonntag bis zum 31. august 2024 von 12:00 bis 16:00

Preise

  • Gratis

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.