Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

Daphne Dekkers - Vrienden maken

Bibliotheek Bollenstreek vestiging Noordwijk
Akkerwinde 1 a
2201MC Noordwijk

Daphne Deckers komt vertellen over haar schrijverschap: hoe haar ideeën ontstaan voor columns en romans, waar ze inspiratie opdoet, hoe een boekverfilming tot stand komt en hoe spannend het iedere keer weer is om een boek de wereld in te sturen. Haar laatst verschenen boek heet Vrienden maken: een prachtig, geïllustreerd verhaal over vriendschap, voor alle leeftijden.

Over Vrienden maken: Wanneer Lev en Levi elkaar tegenkomen, vertelt Levi dat hij vrienden zoekt. Maar waar kun je die vinden? Samen besluiten ze vrienden te gaan maken. Van zand en van bladeren, van takken en van steen. Maar de een spoelt weg en de ander waait weg, waardoor Lev en Levi moeten nadenken over de vraag: wat ís een vriend eigenlijk? Hoe wordt een vriendschap sterk genoeg en behoudt hij ook zijn warme hart? Vrienden maken is een bijzonder verhaal over de kracht van vriendschap.

Daphne Deckers (1968) is columniste (Telegraaf VROUW), presentatrice en schrijfster. Vrienden maken is haar 25e boek. Van haar oeuvre zijn inmiddels 1,3 miljoen exemplaren verkocht. Met dit inspirerende boek laat ze zich van een andere kant zien. Ze brengt op een mooie manier een ode aan de vriendschap.

Preise

  • 7,50 €

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.