Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

Burn-Out Brandweer dooft stress bij Strandplaats Nederzandt

Strandplaats Nederzandt
Langevelderslag 36 t/m 56
2204 AH Noordwijk

Een nieuw initiatief staat op het punt om uit te rukken: de Burn-Out Brandweer. Dit brandweercorps zich richt zich op preventie- en bestrijding van stress- en burn-out gerelateerde klachten. Op zondag 28 mei zal deze Strandtplaats Nederzandt aandoen in een unieke brandweerauto om de mentale temperatuur op te meten van de badgasten. 

De Burn-Out Brandweer is een ludiek, laagdrempelig en ontspannen initiatief om mensen bewuster te maken van de gevaren van hoge stress. De hiervoor speciaal aangeschafte historische brandweerauto start dit voorjaar met een voorlichtings tour langs scholen, braderieën, festivals en bij (bedrijven)terreinen. Doel is vooral mensen na te laten nadenken over hun eigen levensstijl/balans en vormen van ontspanning. De Burn-Out Brandweer staat op zondag 28 mei van 9 tot 17 uur voor Standplaats Nederzandt. Mensen die zich een beetje uitgeblust voelen, kunnen via een gratis intake kijken of ze professionele hulp nodig hebben. Op deze dag zullen er tevens ontspannende en sportieve activiteiten worden georganiseerd zoals bijv. een klankschalensessie. 

De Burn-Out Brandweer is een initiatief van ‘brandweercommandant’ Robbert Minderhoud uit Noordwijk. Minderhoud is in het dagelijks leven professioneel coach. Het is zijn doel om mensen meer inzicht te geven in hun eigen gedragspatronen en eventueel te helpen via inzichtgevende gesprekken en evenementen. “Hoe ludiek ook, het initiatief is echt bloedserieus. Ik maak mij al lange tijd zorgen over de hoge werkdruk, het altijd aan staan en de alsmaar oprukkende technologie in onze levens.  Het normale menselijke contact dreigt te verdwijnen; we worden geregeerd door algoritmes met eenzaamheid en angsten tot gevolg. Mijn doel is om mensen hun eigen vuur weer aan te laten steken zodat ze in hun eigen licht komen te staan. Het liefst doen wij dit door zo min mogelijk te blussen.”

Preise

  • Gratis

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.