Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

Sinterklaas op bezoek in het Noordwijk Shopping Centre

Noordwijk Shopping Centre
Hoofdstraat
Noordwijk aan Zee

Op zaterdag 2 december 2023 is het feest in het Noordwijk Shopping Centre, want Sinterklaas komt op bezoek met zijn vrolijke pieten! Het belooft een dag vol gezelligheid en verrassingen te worden. 
De Pieten Band zal zorgen voor swingende optredens, waardoor de sfeer nog feestelijker wordt. Laat je meeslepen door de muziek en dans mee met de vrolijke klanken die de pieten ten gehore brengen. Daarnaast kun je je verwachten aan de nodige lekkernijen, want de Zak van Sinterklaas zal gevuld zijn met traktaties die de pieten graag met jong en oud delen. Laat je verrassen door de lekkere traktaties die uitgedeeld worden en geniet van de heerlijke zoetigheden die bij het Sinterklaasfeest horen.

Mis deze speciale dag niet en kom naar het Noordwijk Shopping Centre om Sinterklaas en zijn pieten te begroeten, te genieten van live muziek van de Pieten Band en te smullen van lekkernijen uit de Zak van Sinterklaas. Een feest voor de hele familie!

Preise

  • Gratis

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.