Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

De Kerk B(l)oeit - Oude Jeroenskerk

Oude Jeroenskerk
Voorstraat 44
2201 HL Noordwijk

Ook dit jaar staan tijdens de Markt onder de Linden de deuren van de Oude Jeroenskerk weer wagenwijd open om alle Noordwijkers en bezoekers van de tuinenmarkt te verwelkomen. De Protestantse Gemeente Noordwijk organiseert op 10 en 11 juni ‘De Kerk B(l)oeit’. Een divers en doorlopend programma in de Oude Jeroenskerk is voor iedereen toegankelijk. Ook de kerktuin met heemplanten en klaprozenveld is altijd een publiekstrekker tijdens deze dagen.

Open podium
Een mooi en gevarieerd programma is samengesteld, en tijdens openingstijden zal ieder uur een optreden verzorgd worden door verschillende muziekgroepen, muzikanten en koren.

Expositie
Dit jaar is er ook weer een prachtige kunstexpositie met werken van veelal plaatselijke kunstenaars. Laat u verrassen door deze hedendaagse kunst in de eeuwenoude ambiance van één van Noordwijks iconische gebouwen.

Kerkcafé en boekenmarkt
In een brocante sfeer is het, in de kerktuin of in het koor van de Oude Jeroenskerk, goed vertoeven. Even neuzen tussen de boeken of bijkomen van de ‘Markt onder de Linden’ is hier mogelijk. Je kunt, onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers, in ons ‘Kerkcafé’ even bijpraten. De opbrengst van boekenmarkt en kerkcafé gaat in zijn geheel naar twee goede doelen. Het ‘Wake up! Early Education Centre’, dat dagopvang en onderwijs voor peuters en kleuters verzorgt in Windhoek (Namibië), en het Picihuis, dat naschoolse opvang verzorgt voor straatkinderen in TarguMures (Roemenië).

Preise

  • Gratis

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.