Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

Kinderen welkom in de Vuurtoren - Ga je mee op reis ?


Tijdens de Kindercultuurmaand in oktober zijn er bij musea en culturele instellingen in Noordwijk allerlei leuke activiteiten voor kinderen t/m 12 jaar. Ga je mee "Op reis door Noordwijk"?

Welkom in de Vuurtoren. De Vuurtoren van Noordwijk is niet alleen een prachtig uitkijkpunt, maar tijdens de reis naar boven valt er van alles te ontdekken. Iedere verdieping is voorzien van prachtige foto's die het verhaal van de historie van de vuurtoren vertellen.

Tijdens de maand oktober zal de Vuurtoren iedere woensdagmiddag geopend zijn van 14:00 - 16:00 uur en iedere zondag van 11:00 -16:00 uur.
Kinderen tot 12 jaar die meedoen aan de actie kunnen gratis naar binnen. Wel onder begeleiding van tenminste één betalende begeleider (entreeprijs € 3,00 p.p.)

Locatie

Adresse:
Vuurtoren Noordwijk
Koningin Wilhelmina Boulevard 34
2202 GV Noordwijk
Route planen
Entfernung:

Preise

  • 3,00 € Kinderen tot 13 jaar die meedoen aan de actie kunnen gratis naar binnen. Wel onder begeleiding van tenminste één betalende begeleider. Entree € 3,00 per persoon.  (contact of PIN)

Hotspot

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.