HTIOS & ODI


Toneelvereniging HTIOS uit Noordwijk en ODI uit Noordwijkerhout spelen samen het komische toneelstuk met de titel: “Het oudste beroep” ges…

Mehr lesen

Toneelvereniging HTIOS uit Noordwijk en ODI uit Noordwijkerhout spelen samen het komische toneelstuk met de titel: “Het oudste beroep” geschreven door Anne Terwisscha. Het wordt gespeeld met een 9 man sterke cast. Het speelt zich af in een appartement wat gehuurd wordt door Mariska. Maar zij gebruikt het als huis van plezier waar ze mannen ontvangen, wat uiteraard helemaal niet mag. De huurbaas moet in verband met de oudheid van het appartement een inventarisatie maken van eventuele gebreken. Als er meer dames in huis zijn dan de huurster, ontstaat er een ingewikkelde situatie. Al helemaal als de regelmatige bezoekers van de dames over de vloer komen. Ook de aannemer en elektricien die ingehuurd zijn door de huurbaas zorgen voor onverwachte situaties. En dan bij overmaat van ramp komt ook nog de moeder van Mariska er wonen, omdat ze uit elk bejaarden- en verzorgingstehuis wordt getrapt.

Het wordt een spel met actie, een lach en verrassende situaties in drie bedrijven

Weniger anzeigen

Wann

  • Freitag, 31. märz 2023 um 20:00
  • Samstag, 1. april 2023 um 20:00

Preise

  • 10,00 € Standaard

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.