Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

Koffie+ | Workshop Stifgedicht in Bibliotheek Noordwijkerhout


Op 26 januari is het Gedichtendag én start Poëzieweek. Tijdens Poëzieweek bundelen vele poëziepartners in Vlaanderen en Nederland de…

Mehr lesen

Op 26 januari is het Gedichtendag én start Poëzieweek. Tijdens Poëzieweek bundelen vele poëziepartners in Vlaanderen en Nederland de krachten om poëzie onder de aandacht te brengen. Ook de Bibliotheek in Noordwijkerhout besteed hier tijdens deze Koffie+ aandacht aan. Een stiftgedicht, oftewel blackout poetry is een gedicht dat niet ontstaat door te schrijven, maar door te schrappen. Je “schrijft” een stiftgedicht door met een stift (delen van) woorden te schrappen van een bladzijde uit een oud boek. Tot wat overblijft een gedicht vormt dat niets meer met de oorspronkelijke tekst te maken hoeft te hebben.  Bij deze workshop gaan de deelnemers zelf aan de slag met deze creatieve manier van dichten. In de bladzijden van oude boeken wordt gezocht naar nieuwe zinnen van betekenis al dan niet gecombineerd met illustraties. De workshop wordt gegeven door Sonja van Egmond, beeldend kunstenaar en fotograaf in Sassenheim.

Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is verplicht en kan via de website van de Bibliotheek Bollenstreek www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Weniger anzeigen

Ort

Adresse:
Bibliotheek Noordwijkerhout
Herenweg 2
Noordwijkerhout
Route planen
Entfernung:

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.