Es tut uns leid. Dieser Deal ist nicht mehr verfügbar

Deal buchen

€ 62,50

2FOR1 - Hotel Vesper presents: The Food & Cocktail Club


De menuprijs is voor 2 personen. Zondag t/m Donderdag tijdens de maand November! Max 8 personen. Kom genieten van ons nieuwe concept: The Food & Cocktail Club!

De menuprijs is voor 2 personen. Zondag t/m Donderdag tijdens de maand November! Max 8 personen. Kom genieten van ons nieuwe concept: The Food & Cocktail Club!

Welkom bij The Food & Cocktail Club, gelegen in het prachtige Vesper Hotel. Sinds juni 2023 is ons hotel uitgebreid met acht prachtige kamers en zijn we gestart met een geheel nieuw concept: The Food & Cocktail Club! 

De keuken van The Food & Cocktail club is geïnspireerd door de heerlijke smaken uit de Nikkei-keuken, Zuid-Amerikaanse en Japanse kookkunsten. Onze chef-koks hebben de perfecte combinatie vanuit deze culinaire tradities weten te creëren, wat resulteert in een uniek en verrassend menu.

In ons restaurant kun je genieten van een intieme en gezellige sfeer, waarbij het delen van gerechten centraal staat. Dit geeft je de mogelijkheid om verschillende smaken en texturen te ontdekken, terwijl je samen met je gezelschap kunt genieten van een culinaire ervaring.

Naast onze heerlijke gerechten hebben we ook een prachtige cocktailbar. Neem plaats, ontspan en geniet van onze signature cocktails of de klassieke favorieten. Onze ervaren bartenders zullen je verrassen met creatieve en smaakvolle cocktails die perfect aansluiten bij de shared dining gerechten op ons menu.

De 2for1 actie is de perfecte gelegenheid om de magie van ons unieke concept in Noordwijk te ontdekken. Kom langs en (her)beleef The Food & Cocktail club, de smaken en de warme sfeer in ons restaurant met uitzicht op zee. Zondag t/m Donderdag tijdens de maand November!

Ons professionele team staat altijd voor je klaar en kan niet wachten om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. We kijken er daarom naar uit om je te verwelkomen en je te laten genieten van een culinaire reis die je smaakpapillen zal prikkelen.

Vesper's The Food & Cocktail club. The only club that has no members, only friends.

Beschreibung

Vesper - Noordwijk

2FOR1 MENU

***

COLD TASTING

Beef tataki
Ginger . chili . five spices
Yellowtail kingfish tiradito
Jabara . cucumber . corn . orange . ponzu . chilli oil
Tostada el pastor 
Pork . pineapple . pico de gallo

***
WARM TASTING

Marinated monkfish
48 hours . miso . sake . ginger . lime . X.O. sauce 
Duck rolls 
Gochujang . cucumber . spring onion . black bean mayo
Eggplant 
Miso . peanut
Picanha 
Bolete . onion . beetroot . wasabi

***
SWEET TASTING

Tartelette 
White chocolate . miso . pineapple . mango
Caramel & Coffee dessert
Pecan . caramel . mascarpone . macaron

In november maak je - tijdens de 2FOR1 maand - weer kans op een romantische overnachting deze winter bij Vesper. Bekijk hier hoe je mee kan doen.

Voorwaarden:

  • Maximaal 8 personen per reservering
  • De actie is in de maand November geldig van Zondag t/m Donderdag op basis van beschikbaarheid
  • Vanaf 2 personen (voor de oneven aantallen 3,5,7 word de helft van het 2for1 arrangement in rekening gebracht)
  • Wanneer je online reserveert kun je kiezen voor de 2for1 optie indien de beschikbaarheid het toelaat
  • Op basis van vooraf reservering
Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.