Live at Oranje

Dinnershow by the Sea - Live at Oranje

€ 159,00

Samen met Champagne Taittinger organiseert Hotel van Oranje de bruisende dinnershow ‘Live at Oranje - dinnershow by the sea’.

Vorstelijke gastvrijheid aan de Hollandse Rivièra; dat is op-en-top Hotel van Oranje.

Vanaf het moment dat u binnenkomt tot u weggaat, wordt u meegenomen in een avond vol top-entertainment: uniek en compleet. Want onder het genot van een heerlijk 4-gangendiner en een wijnarrangement met Champagne Taittinger aperitief geniet u volop van een waanzinnige voorstelling. Met elke avond een fantastisch Mini-concert van een Nederlandse topartiest, waaronder: Jeroen van der Boom, Edsilia Rombley, Glennis Grace, OG3NE, Xander de Buisonjé, Willeke Alberti en Karin Bloemen.

Beschreibung

Live at Oranje

Dinnershow

Meer dan vorstelijk genieten
‘Live at Oranje’ is vorstelijk genieten en tevens een buitenkans om prinsheerlijk na te genieten. Tegen een speciaal tarief kunt u namelijk een hotelkamer boeken voor een nacht of zelfs een compleet weekend. Zo heeft u alle tijd en gelegenheid om te genieten van Noordwijk aan Zee en de vorstelijke gastvrijheid aan de Hollandse Rivièra waar Hotel van Oranje om bekend staat.

Covid-19
‘Live at Oranje’ voldoet aan alle RIVM-richtlijnen en het KHN protocol. Per show zijn maximaal 250 tickets beschikbaar. Met meer dan 750 m2 zaaloppervlakte is de richtlijn voor 1,5 meter afstand ruim gezekerd. Ook is de zaal voorzien van looproutes in één richting en een goede ventilatie.

Reserveer
+31 (0)71 367 6869 of via info@hotelsvanoranje.nl 

Ook voor bedrijven te boeken voor € 139,00 excl. BTW.