Champagnebar Petit Latour

Kon. Astrid Boulevard 5
2202 BK Noordwijk

Topchampagnes per glas bij Petit Latour by Ruinart

Topchampagnes per glas bij Petit Latour by Ruinart

Deze stijlvolle champagnebar is gevestigd op de eerste verdieping van het iconische hotel en geopend tot eind februari 2022. Bij Petit Latour is het mogelijk om verschillende bijzondere champagnes te bestellen met bijpassende Franse gerechtjes, zoals crostini's met zalm en Gillardeau-oester met champagne-mignonette. De bites zijn speciaal gecreëerd door chef Marcel van Lier van grote broer Latour, het door een Michelinster bekroonde restaurant van Huis ter Duin.

By the glass
Op de kaart van Petit Latour staan verschillende champagnes die zowel per glas als per fles te bestellen zijn, zoals Ruinart Blanc de Blancs. Ook een zeer exclusieve champagne als Dom Ruinart Blanc 2009 is verkrijgbaar by the glass, wat een unicum is. Naast champagnes staat een selectie van wijnen en cocktails op het menu. De fris ingerichte champagnebar in het klassieke hotel is niet alleen geopend voor hotelgasten, maar richt zich juist ook op mensen van buiten het hotel die de laatste mooie momenten van 2021 willen vieren.

Ruinart
Petit Latour is een samenwerking tussen Grand Hotel Huis ter Duin en Ruinart. Ruinart is oudste champagnehuis. Het werd opgericht door monnik Dom Ruinart, een monnik met een vooruitziende blik. Hij voorzag dat bubbelwijn een groot succes zou worden. Hij heeft gelijk gekregen: ook de Nederlander drinkt steeds meer champagne. Dit jaar wordt één van de beste champagnejaren ooit.

Petit Latour is geopend tot eind februari 2022.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.