Besuch planen

Gerard ten Broek - Embedded

Herenweg 114
2202nw Noordwijk

Spelend met licht en ruimte worden de elementen van de natuur met elkaar verbonden.

Spelend met licht en ruimte worden de elementen van de natuur met elkaar verbonden.

Gerard ten Broek (Den Haag, 1955) is een land art kunstenaar die zijn vergankelijke kunst ook visueel met camera en drone in beeld brengt. Gerard is een autodidact die altijd geïnteresseerd is geweest in kunst. Na vele omzwervingen is hij intuïtief begonnen met etsen en ploegen op het strand. Zijn kunstwerken laten een grote verbondenheid met de natuur en onze aarde zien, waarbij de spiraal en het labyrinth op geometrische wijze de basis is van zijn landschapskunst. Spelend met licht en ruimte worden de elementen van de natuur met elkaar verbonden.

‘In een tijd van materialisme beseffen veel  mensen niet meer dat Moeder Aarde een levende planeet is en dat we haar ook energie terug moeten geven. Tijd om de balans te herstellen en de verbinding aan te gaan. Ik neem de toeschouwer mee in mijn land art, zo kan er een mooie synergie ontstaan en komen alle natuurlijke elementen samen. In de duinen komt een labyrint, een moment van meditatie, bewustwording en transformatie. In de vijver van Nieuw Leeuwenhorst laat ik met bamboe een sereen spel van reflectie, licht en schaduw zien.’ 

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.