Expeditie Robinson - Strand Events


Expeditie Robinson bij Strandevents in Noordwijk. Iedereen kent het programma natuurlijk van tv, maar zou jij zelf eens de proeven van Expeditie Robinson willen proberen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Strandevents volgt al meerdere jaren alle Robinson proeven op de voet. Uit alle proeven hebben wij de leukste proeven van de laatste jaren geselecteerd. De proeven zijn erg divers waarbij  samenwerken, goed nadenken en conditie centraal staan. 

Tijdens de proeven wordt er samengewerkt in teams, als team is het de bedoeling om per proef punten te verzamelen. Het team met de meeste punten is de dagwinnaar! 

Expeditie Robinson is een erg leuk uitje om samen met collega's, vrienden of de familie te doen. Voor meer informatie over Expeditie Robinson bij Strandevents kunt u onze website bezoeken: www.strandevents.nl of even bellen! 

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.