Gebr. Straathof & Nature Miracles


Gebr. Straathof levert een zeer breed assortiment met bijzondere en exclusieve bolgewassen op pot onder het label naturemiracles.nl.

Nature Miracles zijn bijzondere bolgewassen die gekweekt worden door Gebr. Straathof. Gebr. Straathof is in 1952 opgericht. In eerste instantie is er begonnen met bollenteelt en export van bloembollen. In 1968 is op de huidige lokatie de eerste schuur gebouwd. Rond 1970 zijn hier de bloembollen op pot bij gekomen. Rond 1980 is gestopt met de bollenteelt en in de jaren '90 is ook de export van droge bloembollen gestopt. Sinds 2000 zijn wij geheel gespecialiseerd in vele unieke bloembollen op pot. Onze planten worden gekocht door tuincentra, groothandels en bloemisten door heel Europa. Alle verkoop loopt via bloemenveiling FloraHolland. Vanaf december tot eind mei kunt u bij ons terecht voor al deze unieke Nature Miracles. Tevens hebben wij leuke cadeau-ideeën en relatiegeschenken met bollen op pot.

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.