Sorry, this event is not available anymore

Seahiking Workshop -Free

Beach Break
Zeereep 106
2202NW Noordwijk

Gratis proefsessies op zondag 28 mei om 14:00 en 15:30

Surfwedstrijd bij BeachBreak

Op 28 mei organiseert BeachBreak de No-Pro FOAM Thrashers Surf Contest, een toegankelijke surfwedstrijd voor alle niveaus (behalve pro). Met de aansluitende barbecue en live-muziek belooft het een feestelijke dag te worden. Een perfect moment dus voor de North Seahike Tour om deze nieuwe watersport, die zowel surfers als niet-surfers zal aanspreken, te demonstreren.

In samenwerking met BeachBreak zal de organisatie van Seahiking een eigen plekje bij het evenement krijgen en hier in de middag twee sessies organiseren.

Praktische informatie

De proefsessies zullen plaatsvinden op zondag 28 mei om 14:00 en 15:30, tijdens de No-Pro FOAM Thrashers Surf Contest. Je hoeft niet ingeschreven te zijn voor de surfwedstrijd om deel te nemen aan het seahiking; je kunt je apart inschrijven. Dit kan van tevoren online via https://form.jotform.com/231284318977365 of ter plekke tijdens het evenement.

Deelname aan de proefsessies is volledig gratis. Er zullen een beperkt aantal plekken zijn, dus tijdig inschrijven is van belang. Deelnemers met een eigen wetsuit zijn welkom deze mee te nemen, maar dit is geen vereiste. De organisatie verschaft al het benodigde materiaal.

Prices

  • Gratis Workshop!

Attributes

Location