GoodDay Hospitality Services

Stadhouderslaan 9
2517 HV Den Haag

Have a very GoodDay! Het gevoel en de beleving van gastvrijheid zit in het DNA van de organisatie Goodday en haar medewerkers.

Have a very GoodDay! Het gevoel en de beleving van gastvrijheid zit in het DNA van de organisatie Goodday en haar medewerkers.

Have a very GoodDay!

Het gevoel en de beleving van gastvrijheid zit in het DNA van de organisatie Goodday en haar medewerkers. Gastvrijheid maakt dat gasten niet alleen tevreden zijn, ze komen ook graag terug en worden ambassadeurs van Goodday.  De Goodday hostesses verzorgen de ontvangst, registratie en begeleiding van uw gasten bij een congres, beurs of event en bij de service desk balies van luxe kantoor –en appartement complexen. Zij vallen op door hun pro actieve, daadkrachtige en service gerichte houding en passie voor het vak Hospitality. Naast de Nederlandse taal beheersen zij de Engelse taal volledig en vaak ook nog een vreemde taal, zoals de Duitse en Franse taal. 

Onze gastvrouwen en gastheren heeft u kunnen spotten bij o.a. de ontvangst van de gasten en bezoekers van internationale congressen zoals The Nucleair Summit en Cyber Security in Den Haag, MCO congres in het Westergasfabriek en ESPNIC congres in de Doelen Rotterdam. Tijdens Sail 2015 werden genodigden en bezoekers door 125 enthousiaste en gastvrije  Goodday hosts ( m/v)  verwelkomd op 9 verschillende locaties in Amsterdam en begeleidt naar de juiste schepen en rondvaartlocaties.

Goodday Hospitality Services is lid van de HSMAI, Meetings Conferences en de Mondriaan Business Club van het Gemeentemuseum Den Haag. Ons kantoor is gevestigd in een mooi, stijlvol kantorencomplex genaamd De Stadhouder, waar wij de intake gesprekken en trainingen verzorgen en graag onze opdrachtgevers ontvangen.

Attributes

Take a look

Location