Bij Binnen - Foto van Kampen

De Keuvel 12
2201 MB Noordwijk

Foto van Kampen is de foto vakwinkel in de bollenstreek en heeft een expositieruimte genaamd Galerie Binnen met wisselende foto- en schilderexposities.

Foto van Kampen is de foto vakwinkel in de bollenstreek en heeft een expositieruimte genaamd Galerie Binnen met wisselende foto- en schilderexposities.

Sinds de oprichting in 1914 is de winkel een begrip in de regio. Per 1 juni 2017 heeft de familie van Kampen na drie generaties, de winkel overgedaan aan fotograaf Thomas Steenvoorden. Stap voor stap wordt de winkel vernieuwd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Recent is het dealerschap verworven van Fujifilm camera's en lenzen. Hiermee onderscheidt Foto van Kampen zich door het unieke karakter en benadering van fotografie van Fujifilm. Het hele assortiment is in de winkel te bewonderen. Centraal gelegen in het winkelgebied van de Kerkstraat, aan De Keuvel, vinden de klanten hun weg voor het maken van pasfoto's welke direct meegenomen kunnen worden. Het afdrukken van foto's kan in de winkel van elk denkbaar digitale drager zoals stick, telefoon of tablet. In ons fotolab worden uw foto's eerst beoordeeld voordat deze met zorg worden afgedrukt. Daarnaast verzorgen wij een vergroting van uw foto op elke gewenst formaat en drager. Denk hierbij aan het bekende canvas, kunststof of aluminium. De mogelijkheden zijn ongekend. Minder bekend is onze inlijst service. Een zeer ruime keuze op dit gebied kunnen wij u bieden op elk gewenst formaat. Het maken van een bijbehorende passepartout doen wij in eigen werkplaats. Zo krijgt uw foto, prent of schilderij een passende uitstraling. In onze winkel vindt u tevens een ruime keuze aan foto's van Noordwijk, heden en verleden, welke u kunt laten afdrukken als wanddecoratie bij u thuis. Vraag in onze winkel naar de mogelijkheden.

Ook de direct klaar pasfoto service blijft en gemeentehuis is op afspraak open voor documenten. Indien gewenst leveren wij artikelen aan de voordeur af.

Opening times

  • Every monday closed
  • Every tuesday from 09:00 to 18:00
  • Every wednesday from 09:00 to 18:00
  • Every thursday from 09:00 to 18:00
  • Every friday from 09:00 to 18:00
  • Every saturday from 09:00 to 17:00
  • Every sunday closed
  • Maandag en zondag gesloten

Attributes

Location