Sorry, this deal has expired

Midweek - Boost arrangement - NH Hotel Leeuwenhorst Noordwijk

from € 374.50

NH Hotel Leeuwenhorst Noordwijk biedt jou een heerlijke midweek. Geef je lichaam en je geest een Boost, voel je weer fit en energiek.

Boek een midweek bij NH Hotel Leeuwenhorst Noordwijk en gun jezelf het Boost arrangement. Geef je lichaam en geest een Boost. Voel je weer fit en energiek! Laad jezelf op, geniet van wellness, de natuur, goed en gezond eten. Het BOOST arrangement in Noordwijk voorziet in diverse activiteiten die een gezonde levensstijl ondersteunen. Gezonde inspanning en pure ontspanning gaan hierbij hand in hand.

In het Boost programma vind je verschillende momenten om kennis te maken met de vele mogelijkheden die Kuuroord Noordwijk biedt. Adem gezonde lucht in tijdens een verkwikkende wandeling langs het strand of een fietstocht in de pure natuur. Geniet van een actieve yogales, een uitgebreid ontbijt met vele gezonde opties en een gezonde lunch. Ervaar pure ontspanning tijdens een wellnessmiddag bij Azzurro Wellness. Voel een boost tijdens een sportieve middag en een verrassende duinwandeling onder begeleiding van Staatsbosbeheer.

Take a look