Fine Dining in een sfeervolle setting
Indefinitely postponed

Fine Dining Arrangement - Hotel van Oranje

Warning! This arrangement has been postponed indefinitely; a new date has not been announced yet.

Een arrangement om van te smullen! Boek dit heerlijke arrangement en overnacht bij Hotel van Oranje, dineer bij Restaurant Dutch!, wordt wakker met een heerlijk champagne ontbijt en ontspan in ons subtropisch golfslagbad of sauna!

Hotel van Oranje heeft een arrangement voor jou samengesteld om je vingers bij af te likken! Boek nu het Fine Dining arrangement en overnacht in een Deluxe Room in het luxueuze Hotel van Oranje, op maar 50 meter van het strand en dineer in luxe bij ons meest exclusieve restaurant: DUTCH!

Geniet van een heerlijk diner, in combinatie met bijpassende wijnen, en maak mee wat onze ‘Touch of Dutch’ is. Een culinaire beleving met aan tafel bereidde gerechten zoals geflambeerde ossenhaas, van dé slager van Noordwijk; Krijn van der Bent. Of geniet van de beste visgerechten zoals heerlijke zeetong filet van lokaal gevangen Noordzee tong of aan tafel geflambeerde gamba’s met knoflook. 

Reserveer
071-367 68 54 of via info@hotelsvanoranje.nl 

Description

Fine Dining at Restaurant Dutch

Hotel van Oranje

Een arrangement om van te smullen! Boek dit heerlijke arrangement en overnacht bij Hotel van Oranje, dineer bij Restaurant Dutch!, wordt wakker met een heerlijk Champagne ontbijt en ontspan in ons subtropisch golfslagbad of sauna!

Take a look