Brownies&downieS

Dorpstraat 20
2211GC Noordwijkerhout

Kom langs voor een heerlijke lunch!

Kom langs voor een heerlijke lunch!

Brownies&downieS Noordwijkerhout is gelegen op het mooiste plekje in Noordwijkerhout; midden in het gezellige centrum. We zitten recht tegenover het Witte Kerkje en hebben een gezellig terras waarop de hele dag zon staat. Geen fijnere plek om op een zomerse dag te zitten dus. In de winter maken we het gezellig en knus binnen, waar ruim voldoende plekken zijn om heerlijk met vrienden of familie te lunchen.

Mocht je geen tijd hebben om even rustig te gaan zitten, maar heb je wel zin in onze koffie of brownies? Geen probleem! Wij bieden koffie en brownies ook to go aan.

Onze vestiging is trouwens ook toegankelijk voor rolstoelen, rollators en kinderwagens. We hebben een extra groot dames toilet die toegankelijk is voor rollators, moeders met kinderen en we hebben ook een kinderverschoontafel.

Via deze bestelsite kan je eenvoudig je bestelling plaatsen en een ophaal- en/of bezorgtijd kiezen. We van zijn open van donderdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 14:00.
Wij bezorgen alleen in Noordwijkerhout.

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.