ADEM RUIMTE LICHT - KunstKlank

Oude Jeroenskerk
Voorstraat 44
2201 HW Noordwijk

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van ADEM RUIMTE LICHT. Laat je meevoeren op een muzikale reis, waar verleden, heden en toekomst elkaar ontmoeten. De muziek van hedendaagse componisten blaast nieuw leven in de Oude Jeroenskerk.
Prikkel je zintuigen door de prachtige kunstwerken van Jackie Mulder. Haar unieke combinatie van fotografie en textiel is de rode draad in de voorstelling. Samen staan we deze meidagen stil bij de wereld waarin we leven en ruimte geven aan de ander, luisteren naar de stemmen om ons heen en elkaar vinden en begrijpen.
Stap binnen in een wereld waar ontmoeting centraal staat, maak ruimte voor verwondering en laat je betoveren door de kracht van kunst en klank.
Pleinen en kerken hebben van oudsher gediend als ontmoetingsplaatsen, waar mensen bijeenkomen om te feesten en stil te staan bij bijzondere gebeurtenissen. We ontmoeten je dan ook graag op het KunstKlank Dorpsplein aan de voet van de Oude Jeroenskerk.

Met:
Hermine Deurloo (mondharmonica), Gordon Laing (fagot), Jaco van Leeuwen (orgel), An Raskin (accordeon), Jackie Mulder (kunst), Eli van Hooff (licht), Peter Velthuijzen (geluid) en Rhodé Tavenier (grafische vormgeving).

Vocaal Ensemble:
Michiel Barendse, Roman Brasser, Renee Brunt, Korneel Defrancq, Maria Hovhannisyan, Koen Masteling, Mirjam Mertens, Herma van Piekeren, Lotte Pierik, Aleksandra Popovska, Padraig Turley, Maarten van Wijk & KunstKlank TheaterProjectkoor

Wann

 • Freitag, 3. mai 2024 um 15:00
  um 19:00
  um 21:30
 • Samstag, 4. mai 2024 um 15:00
  um 21:30
 • Sonntag, 5. mai 2024 um 15:00
  um 19:00
  um 21:30
 • Donnerstag, 2. mai 2024
 • Try out

Preise

 • Erwachsene 30,00 €
 • Studenten 20,00 €
 • Hart voor KunstKlank Ticket: €100,00 (met dit speciale ticket steun je de producties en talenten van KunstKlank: incl. een gereserveerde plek en welkomstpakketje).

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.