Zomerconcert jeugdorkesten Bloembollenstreek

Buurtkerk Noordwijk
Huis ter Duinstraat
 Noordwijk

Het Juniorensymfonieorkest en het Jeugdsymfonieorkest Bloembollenstreek spelen een heerlijk zomerconcert in de Buurtkerk in Noordwijk.

Het orkesten staan onder de professionele en enthousiaste leiding van respectievelijk Marcus Vliegen en Bram Soentjens. Dit jaar spelen ze weer een zeer gevarieerd repertoire; van de ouverture Romeo en Juliet van Tsjaikovksi naar de thema’s van Star Wars (J. Williams), en van de Egmond ouverture en het eerste deel van de Pastorale Symfonie, beide van Beethoven, naar de Hongaarse Dans nr 5 van Brahms.

Als romantische finale zullen beide orkesten samen Smetana’s “ De Moldau (Vltava)” uit ‘Mijn Vaderland” ten gehore brengen, waarbij de prachtige melodieën zeker de nodige ontroering in het publiek teweeg zullen brengen.

De kinderen (7-14 jaar) en jong-volwassenen (12-25 jaar) van de twee bloeiende orkesten hebben weer ontzettend veel zin om samen muziek te maken om zo het begin van de zomer te vieren en daar iedereen van te laten meegenieten. Na de zomervakantie is er in beide orkesten nog plek voor nieuwe leden, dus kom kijken hoe mooi het klinkt, en misschien wil je wel meedoen! De eerste drie repetities meespelen is helemaal gratis.

Kaarten zijn te koop via de website of aan de zaal. 

Iedereen verheugt zich op dit concert, dus mis het niet!

Wann

  • Samstag, 22. juni 2024 von 19:30 bis 22:00
  • Zaal open om 19.00 uur

Preise

  • Erwachsene 12,00 €
  • Kinder 7,00 €
  • incl. drankje

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.