Es tut uns leid. Dieses Aktivität ist nicht mehr verfügbar

Bloemmozaïeken De Zilk 2024

Zilkerduinweg e.o.
 De Zilk

Feestcommissie De Zilk organiseert ook dit jaar weer een Mozaïekwedstrijd.
Inwoners van De Zilk maken de meest prachtige kunstwerken van voornamelijk hyacinten. De mozaïeken zijn gemaakt van tempex waarop hyacintenbloemetjes -ook wel 'nagels' genoemd- worden geprikt met spelden. Op één vierkante meter gaan wel 10.000 bloemetjes. Naar verwachting zijn er dit jaar ruim 30 mozaïeken te bewonderen. Zoals ieder jaar een feest voor jong en oud. Dit Zilker evenement staat gepland in het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 april. 

Hopelijk met een mooi zonnetje is het de perfecte timing om de lente te vieren. 

Op zondag 14 april is er afsluitend een gezellige 'Mozaïekborrel' van 14:00 - 20:00 uur met live muziek vanaf 15.00 uur met o.a. Sara Mossel, DJ Denzo en Barry Badpak, op het terrein bij Trefcentrum De Duinpan. Verder zijn er activiteiten die aansluiten bij het thema en denken we ook aan de kleintjes: een springkussen, skelter parcours, oud hollandsche spelletjes en suikerspinnen!   Deze middag maken we de publieksprijs voor de mooiste mozaïek creatie bekend, verloten we taarten onder de inzenders van het publiek én hebben we nog een leuke ludieke actie!

Met een deelnemerslijst en plattegrond kun je je eigen route bepalen en te voet of op de fiets alle mozaïeken bekijken. Diverse mozaïeken zijn voorzien van een QR-code naar de plattegrond, zodat je deze eenvoudig op je telefoon kunt uploaden. Actuele informatie tevens op Facebookpagina Feestcommissie De Zilk
Preise

  • Gratis

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.