Folklore Fusion met Garth Knox - Noordwijk Kamermuziekfestival

Buurtkerk
Hoofdstraat 10
2202 GD Noordwijk

Garth Knox is een wereldberoemd altviolist en componist en is een uniek vertolker van muziek in veel verschillende stijlen. Knox staat bekend om zijn variërende gebruik van nieuwe technieken en technologieën. Dankzij zijn interesse in de viola d'amore heeft zijn repertoire zich ook opengesteld voor barok- en middeleeuwse muziek. Zijn Ierse/Schotse roots komen daarnaast regelmatig naar boven in traditionele Keltische muziek. Al deze aspecten komen in het concert ‘Folklore Fusion met Garth Knox’ naar boven. Ontdek nieuwe klankkleuren en word meegenomen door de soepelheid waarmee Knox eeuwenoud met vernieuwend combineert.

Dit concert is onderdeel van het Noordwijk Kamermuziekfestival. Het bevat geen pauze en wordt gevolgd door een borrel ter afsluiting van het festival. Deze borrel vindt plaats in de Buurtkerk zelf.

Bezoekers kunnen via de achteringang van de Buurtkerk naar binnen (Huis ter Duinstraat).

Wann

  • Montag, 1. april 2024 von 15:00 bis 16:15

Preise

  • 24,00 €

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.