Bollenstreek in Bedrijf - open dag agrarische bedrijven

Duin- en Bollenstreek
Langeveld
Noordwijk

Op zaterdag 12 augustus vindt de jaarlijkse agrarische open dag Bollenstreek in Bedrijf plaats. Dan zetten agrarische bedrijven hun deuren open voor bewoners en bezoekers van de Bollenstreek om hen nauwer te betrekken bij het werk in de bollenschuren, kassen en op het land. De agrarische open dag Bollenstreek in Bedrijf 2023 vindt plaats bij acht bedrijven in het Langeveld in Noordwijk. Daarbij zijn bloembollenbedrijven, kwekerijen van bloemen en vaste planten en aanverwante bedrijven. De deelnemende bedrijven worden later bekendgemaakt. 

Op elk bedrijf is een extra activiteit die te maken heeft met natuur en landschap van het gebied. Voor kinderen is er ook van alles te doen. Op deze manier is de open dag leuk en leerzaam voor jong en oud. Omdat het dit jaar de 30ste keer is dat de Open Dag Bollenstreek in Bedrijf wordt georganiseerd, zal die extra feestelijk zijn. Het complete programma is binnenkort te vinden op https://greenportdb.nl/open-dag-bollenstreek-in-bedrijf

Bekijk hier de terugblikfilm van Bollenstreek in Bedrijf 2022

Meer info over de locaties & openingstijden volgt

Wann

  • Samstag, 12. august 2023

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.