Expeditie Space Expo Noordwijk

Space Expo
Keplerlaan 3
2201 AZ Noordwijk

Heb jij zin in een spannende ruimtereis? Wil jij de geheimen van het heelal ontrafelen? En meer ontdekken over onze mooie planeet aarde? Kom naar Space Expo in Noordwijk en zie de wereld van de ruimtevaart open gaan met Expeditie Space Expo!
Expeditie Space Expo is een interactieve missie voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Bij de kassa krijg je een persoonlijk logboekje met opdrachten, bijzondere weetjes en quizvragen. Als je voldoende vragen goed beantwoordt, ontrafel jij de geheime code!

Tijdens de missie ontdek je alle pronkstukken van het museum. Je neemt een kijkje in de échte ruimtecapsule van astronaut André Kuipers, staat met je neus bovenop een maansteen en ontdekt een van de oudste objecten van ons zonnestelsel. En er is nog heel veel meer!

Expeditie Space Expo is beschikbaar in twee versies voor kinderen van 5-8 jaar en 9-12 jaar, ook in het Duits en Engels.

Wann

  • Täglich bis zum 31. dezember 2024 von 09:30 bis 17:00

Preise

  • 16,00 € vanaf 13 jaar
  • Kinder 14,00 € 4 t/m 12 jaar

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.