Electric Blues - CD Release Time passed me by - Electric Blues de beste en enige Nederlandse band en vertolker van het gehele oeuvre van Cuby and the Blizzards van 1963-2009.

De Muze
Wantveld 2
2202 NS Noordwijk

Electric Blues is door de vele Cuby fans inmiddels geaccepteerd als dé C+B band van Nederland. (Radio DJ Gerry Jungen/Arrow Classic Rock-Journalist/Radiomaker Jeroen Wielaert)

Niet alleen de succesvolle concerten maar ook de live optredens voor TV Drenthe, de wekelijkse radio uitzendingen met louter positieve reacties zelfs van kritische radiomakers als Gerry Jungen maar ook CD van de week bij Johan Derksen, heel veel fantastische recensies in de diverse Blues Magazines in Nederland en België en een gedetailleerd interview van twee pagina's in de Blueskrant.

Zodra de instrumenten opgepakt zijn en de nummers worden ingezet gebeurt er iets bijzonders, dan daalt de geest van Muskee over deze muzikanten en dat is te horen.
Bijzonder is ook dat de stem van zanger/drummer Henk Vegt heel dicht bij die van Muskee komt, in sommige nummers zelfs eng dichtbij.

En.... niet te vergeten de release in 2022 van de albums Back to Grolloo en Another Day,Another…. voor een uitzinnig publiek in een tot de nok toe gevuld Hofsteenge in Grolloo.
Grolloo de thuisbasis van Harry Muskee en van het huidige C+B Museum waarmee de band een uitstekende samenwerking heeft opgebouwd.

Electric Blues honors Cuby+Blizzards een muzikale reis door het gehele oeuvre van C+B, waarbij
de emoties onder het publiek bij ieder optreden vaak hoog oplopen en alle kanten opschieten.

Wann

  • Sonntag, 24. märz 2024 um 15:30

Preise

  • 15,00 € Standaard

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.