B.E.A.C.H. Live!

BEACH
Zeereep 102
2202 NW Noordwijk

Vanavond kun je genieten van de zinderende sfeer op de allereerste editie van B.E.A.C.H. Live! Een bruisende avond gevuld met live muziek, waar de klanken van de Nederpop All Stars Band het strand veranderen in een podium vol energie. We laten de kust trillen met live uitvoeringen van Nederlandse popklassiekers, gezongen door bekende Nederlandse zangers. Laat je meevoeren door de unieke sound van deze vaderlandse pop iconen en beleef een onvergetelijke avond aan zee. Mis deze primeur niet!

We hebben 3 grootheden uit de Nederlandse pop geschiedenis weten te strikken. Niemand minder dan Henk Westbroek, Erik Mesie en Hans de Booij zullen het podium bij B.E.A.C.H. betreden.

Henk Westbroek heeft geen introductie nodig. Als één van de leadzangers van ”Het Goede Doel” scoorde Henk vele hits zoals België, Vriendschap, Nooduitgang en vele meer. Wist je dat hij ook “Een eigen huis” van René Froger heeft geschreven?

Erik Mesie is vooral bekend als leadzanger van de bekende Wageningse formatie Toontje Lager, die hits had met onder andere ‘Stiekem gedanst’ en ‘Zoveel te doen’.
Hans de Booij Vertolker van de klassieker ‘Annabel’. Hans de Booy behaalt in dezelfde jaren bescheiden succesjes met ‘Thuis Ben’ en ‘Ik Hou Van Alle Vrouwen’.

Wann

  • Samstag, 13. april 2024 von 20:00 bis 23:00

Preise

  • 25,00 €

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.