Gratis workshop: Ontdek jouw selfpower (16-23 jaar)

Pachamama
Dorpstraat 42
2202 KL Noordwijkerhout

Ben jij klaar om te ontdekken wat jou uniek maakt en hoe je die kracht kunt gebruiken om je doelen te bereiken? Of je nu wilt schitteren als een topsporter, wilt uitblinken in creatieve projecten, of gewoon meer zelfvertrouwen wilt opbouwen, deze interactieve workshop geeft je de tools en inzichten om jouw eigen kracht te ontdekken en op de juiste manier in te zetten.

Be there and unlock your superpower!
Wat leer je in deze workshop?
jouw verborgen talenten en vaardigheden
wat jou uniek maakt en hoe je dit kan gebruiken om jouw doelen te behalen

Meld je snel aan! Er plek voor 15 personen. Vol = vol

Door Kim van der Geest
Deze workshop wordt gegeven door psycholoog en coach Kim van der Geest, oprichter van Pachamama. Kim helpt veel jongeren in haar praktijk om beter in hun vel te zitten. Zij werkte als psycholoog binnen verschillende organisaties, waaronder het gevangeniswezen, daklozen- en vluchtelingenopvang, begeleid wonen instellingen, verslavingszorg en de universiteit. Daarnaast heeft Kim heel veel kennis en kunde over spirtualiteit. Zij combineert deze werelden in haar werk.

Wann

  • Montag, 22. april 2024 von 19:15 bis 21:00

Preise

  • Gratis

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.