Deal buchen

Expeditie Robinson - Teambuilding


Samenwerken, communicatie, competitie en fun? Tijdens deze Expeditie Robinson gaan teams verschillende challenges aan om de beste Robinson van Noordwijk te worden.

Samenwerken, communicatie, competitie en fun? Tijdens deze Expeditie Robinson gaan teams verschillende challenges aan om de beste Robinson van Noordwijk te worden.

Expeditie Robinson Outdoor is een spel waar meerdere teams van maximaal 8 tegen elkaar strijden. De teams moeten samenwerken, puzzels oplossen, fysieke uitdagingen aangaan om zo als eerste van het strand te ontsnappen.
Afhankelijk van het weer bepalen we welke puzzels en activiteiten worden uitgezet.

Dus voor ieder lid in het team is er een passende opdracht.
De denker en niet actief persoon de puzzel, de werker doet de fysieke activiteiten, de stoere man of vrouw kan vuur maken en teambuilding samen door middel van samen een vlot bouwen of een katapult bouwen.

Een veelzijdige activiteit met voor ieder wat wils.
Met Expeditie Robinson Outdoor kunnen we de activiteiten naar een volgend niveau tillen door er een dagprogramma van te maken of zelfs met voertuigen verschillende locaties te bezoeken waar door middel van samenwerken men verschillende opdrachten moet voltooien.

Een veelzijdig programma van een uur tot een hele dag. Deze programma’s worden op maat gemaakt.

Beschreibung

Expeditie Robinson - TeamBuilding

https://beachbreak.nl/activiteiten/expeditie-robinson-outdoor/

Expeditie Robinson Outdoor is een spel waar meerdere teams van maximaal 8 tegen elkaar strijden. De teams moeten samenwerken, puzzels oplossen, fysieke uitdagingen aangaan om zo als eerste van het strand te ontsnappen. Afhankelijk van het weer bepalen we welke puzzels en activiteiten worden uitgezet. Dus voor ieder lid in het team is er een passende opdracht. De denker en niet actief persoon de puzzel, de werker doet de fysieke activiteiten, de stoere man of vrouw kan vuur maken en teambuilding samen door middel van samen een vlot bouwen of een katapult bouwen. Een veelzijdige activiteit met voor ieder wat wils. Met Expeditie Robinson Outdoor kunnen we de activiteiten naar een volgend niveau tillen door er een dagprogramma van te maken of zelfs met voertuigen verschillende locaties te bezoeken waar door middel van samenwerken men verschillende opdrachten moet voltooien. Een veelzijdig programma van een uur tot een hele dag. Deze programma’s worden op maat gemaakt. Offerte aanvragen

Wil je voor een activiteit een offerte aanvragen of heb je vragen over de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar info@beachbreak.nl of vul het contactformulier in. Stuur ons de datum waar je aan denkt, in welke activiteiten je interesse hebt en met hoeveel personen je komt. Wij reageren dan zo snel mogelijk met een gepaste aanbieding of we geven antwoord op je vragen.

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.