Deal buchen

Powerkite Les


Met het gezin iets leuks ondernemen? Of juist met de team? Powerkiten is een geschikte activiteit voor iedereen. Maak kennis met de kracht van de wind onder begeleiding van ervaren instructeurs

Met het gezin iets leuks ondernemen? Of juist met de team? Powerkiten is een geschikte activiteit voor iedereen. Maak kennis met de kracht van de wind onder begeleiding van ervaren instructeurs

POWERKITE CLINIC

De powerkite clinic voor groepen is en blijft razend populair. Al meer dan 5000 personen gingen u voor! Kom powerkiten op het strand van Noordwijk. Groepen van 4 to 250 personen zijn bij ons van harte welkom. Iederen kan het leren.

Powerkiten voor groepen

Ideaal voor bedrijfsuitjes, familie-uitjes, vrijgezellenuitjes of andere groepen. Powerkiten is een enorm actieve maar rustgevende sport. Op het strand gaan we aan de slag met verschillende soorten en maten powerkites. De clinic wordt gegeven door gecertificeerde instructeurs en duurt +/- 1,5 uur. Het aantal instructeurs hangt af van de grote van de groep, wij zorgen er altijd voor dat iedereen zo veel mogelijk aan de beurt komt.

Heeft u afwijkende vragen voor uw groep? Ga dan naar ons contact formulier en binnen één dag heeft uw antwoord op al uw vragen.

Hoe verloopt de powerkite clinic?

Iedere powerkite clinic is natuurlijk anders, maar de meeste van onze clinics gaan er ongeveer zo aan toe: de groep wordt ontvangen op de locatie. Er is hier ruimte om zich om te kleden of naar de wc te gaan. Daarnaast is er de mogelijkheid om voor- of achteraf te genieten van de zon en drankje op ons terras.

Als iedereen er klaar voor is starten we de clinic met een klein gedeelte theorie over de wind, de vlieger en veiligheid. De groep wordt opgedeeld in kleinere groepjes om zo persoonlijk met een instructeur aan de slag te gaan. De theorie die we zojuist hebben gehoord gaan we nu in de praktijk toepassen. Met wat vallen en opstaan lukt het iedereen om de basis onder de knie te krijgen. Zodra iedereen de basis onder de knie heeft kan er gewisseld worden tussen de groepjes, zodat iedereen op zijn eigen tempo aan de slag kan met de powerkites! Als groep heb je zelf de mogelijkheid om aan te geven hoe spannend jullie de clinic willen maken, voor ons kan het niet gek genoeg! Maar let wel op safety first.

Prijzen powerkite clinic:

  • €25 p.p. voor groepen vanaf 4 personen;
  • €22 p.p. voor groepen vanaf 8 personen;
  • €18 p.p. voor groepen vanaf 16 personen.

Voor groepen groter dan 30 personen kunt u een offerte aanvragen via ons contactformulier.

Al onze clinics kunnen worden georganiseerd in combinatie met een kopje koffie, lunch, borrel of diner in ons surf café. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Powerkiten in de winter?

Powerkiteschool is de enige school in Nederland die 365 dagen per jaar geopend is als het weer het toe laat. Dus ben je opzoek naar een bedrijfsuitje of ander soort groepsuitje in de winter? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In de winter geven wij lessen op externe locaties.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.