Deal buchen

Een BOOST voor je gezondheid!


Toe aan betere ademhaling, lekker in je vel zitten en buiten genieten?

Toe aan betere ademhaling, lekker in je vel zitten en buiten genieten?

Jij verdient een extra BOOSTcamp!

Beschreibung

Voor een betere balans tussen gevoel en verstand.

Het is altijd lekker om naar buiten te gaan, dus ga je mee? Bewegen in de duinen, ademen op het strand en op een gezonde manier -voor de liefhebbers- de verfrissende zee in? Ademcoach Marieke van Duijn neemt je mee de natuur in én terug naar jouw eigen natuur, ze daagt je uit en zet de boel in beweging.

Met een BOOSTcamp leer je naar je lichaam te luisteren en vooral te voelen waar je blij van wordt. De combinatie met ademhalingsoefeningen zorgt voor een betere balans tussen gevoel en verstand. Je ervaart nieuwe energie en rust, terwijl je conditie en kracht opbouwt. En belangrijk: je gaat er beter van slapen!

De BooStcamp en met name de Koudwatertraining helpen om je hart te trainen sterker te worden en ook verbetert het je weerstand. Je krijgt instructies mee zodat je het ook op een veilige manier zelf kan doen.

Speciaal voor de maand juni is er de ‘jij verdient een extra BOOST-camp’ te boeken: een ademcoachingsBOOSTcamp, met extra aandacht voor jou en de mogelijkheid om ‘m langer te laten duren. Individueel en in groepen. Heerlijk in de duinen van Noordwijk, aan het strand of in zee, of -op verzoek- op andere locaties. Informeer naar alle mogelijkheden en ik zie je graag!

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.