Deal buchen

ab € 16.00

Meer informatie

Jeu de boules - vrij spelen en Clinic


Een geliefde activiteit voor jong en oud is Jeu de Boules. Op Landgoed Tespelduyn kan zelfstandig gebruik gemaakt worden van de 8 wedstrijdbanen.

Een geliefde activiteit voor jong en oud is Jeu de Boules. Op Landgoed Tespelduyn kan zelfstandig gebruik gemaakt worden van de 8 wedstrijdbanen.

Wedstrijdbanen

Baanhuur (per baan/per uur): € 7,50
Set wedstrijd-boules (per set): € 5

Jeu de Boules clinic

Veel plezier wordt beleefd aan een jeu de boules clinic waarin kennis wordt gemaakt met de regels van Jeu de Boules, de basistechnieken worden geleerd en uitvoerig beoefend.

Hoe wordt er gegooid en waarom op die wijze. Uiteraard komt het wedstrijd spelen aan bod waarbij u tevens leert hoe u op de juiste manier de afstand meet van het butje tot de boules. Onder deskundige begeleiding van een echte Jeu de Boules professional maakt u op enthousiaste wijze kennis met de leuke Jeu de Boules-sport.

1 uur

1 pro t/m 10 personen: € 160
Meerprijs p.p. : € 16

1,5 uur

1 pro t/m 10 personen: € 185
Meerprijs p.p. : € 18,50

2 uur

1 pro t/m 10 personen: € 235
Meerprijs p.p. : € 23,50

2,5 uur

1 pro t/m 10 personen: € 295
Meerprijs p.p. : € 29,50

Beschreibung

Landgoed Tespelduyn

Landgoed Tespelduyn is dé locatie voor élke gelegenheid. De mogelijkheden zijn eindeloos: geniet van een brunch, lunch, high tea, high wine, high beer, aangeklede borrel, diner, walking dinner, barbecue of een buffet. Niets zal u en uw gasten ontbreken. Ook voor sportieve activiteiten of zakelijke bijeenkomsten bent u hier aan het juiste adres. Als officiële trouwlocatie voor binnen of zelfs buiten ceremonies staat Team Tespelduyn klaar om u van A tot Z een onvergetelijke dag te bezorgen!

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.