MC Wellness - Thalgo treatment


Verwen u zelf met onze Thalgo treatment behandeling.

Beschreibung

MC Wellness - Thalgo treatment

Stap in een wereld van verjonging en welzijn met onze exclusieve vitaliserende dag-arrangement. Laat u zelf onderdompelen in een oase van rust en herstel, om zo uw welzijn te versterken.  Ervaar een moment voor u en uw lichaam en maak gebruik van de krachten van onze kristalen en mineralen door ons uitgebreide Thalgo Treatment. Voel de spanning van u afglijden terwijl u wordt omhuld met de treatment dat zowel vitaliteit en ontspanning belooft. Daarna ervaart u een verfrissende gezichtsbehandeling die voor een natuurlijke en gezonde glow zal zorgen. In dit treatment geniet u verder van een bijpassende, verfijnde lunch en kalmeer daarna met een heerlijke thee.

Toe om even een moment voor u zelf te nemen? Wacht dan niet langer en geef u zelf de kans om te revitaliseren. Reserveer nu uw treatment voor deze vitaliserende dag-arrangement en geniet!

Reserveren is mogelijk via mcwellness@huisterduin.com

€333,- per persoon

Reserveer uw arrangement

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.