Deal buchen

ab € 1.50

kom langs

Albert chocolade bij Lunchroom Arthur


De lekkerste bonbons!

De lekkerste bonbons!

Passie voor chocolade

De traditionele Bonbons en chocoladeproducten van Chocolaterie Albert nemen een unieke positie in binnen het marktsegment voor chocolade. Naast de uitzonderlijke hoge kwaliteit hebben onze producten een unieke vormgeving en vertegenwoordigen zij een ongeëvenaarde smaakervaring. Bij Chocolaterie Albert hebben we een unieke beleving en toewijding als het gaat om het vervaardigen van chocoladeproducten: We love chocolate!:

Beschreibung

Chocolade bonbons bij Arthur

Maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen

Het UTZ certificaat is een keurmerk voor producten die afkomstig zijn van boeren die veel aandacht besteden aan mens, maatschappij en milieu. Zij gebruiken bijvoorbeeld minder bestrijdingsmiddelen en garanderen goede werkomstandigheden voor hun werknemers. Chocolaterie Albert verwerkt UTZ gecertificeerde cacao (Chocolade) waardoor het bedrijf sterk bijdraagt in de maatschappelijke ontwikkeling in derdewereldlanden. Chocolaterie Albert is groot voorstander van het maatschappelijk verantwoord ondernemen!

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.