Taxi Brouwer

Keyserswey 38-40
2201 CW Noordwijk

Brouwer Company - TOURS | TAXI | TRAVEL

Brouwer Company - TOURS | TAXI | TRAVEL

Ontdek het perfecte vervoer met Brouwer Company

Van grootschalige evenementen tot intieme bijeenkomsten, Brouwer Company staat paraat voor al uw vervoer. Met een veelzijdig aanbod of het nu onze comfortabele touringcars zijn voor grotere groepen of onze elektrische taxi’s voor zakelijk vervoer. Bij Brouwer Company hebben wij alles wat u zoekt. Sinds 2023 zetten wij ook sterk in op milieubewustzijn met onze vloot van 12 elektrische taxi’s met laadstations. Geniet van luxe, stijl en duurzaamheid in één. Met bijna 100 jaar aan hoogwaardig personenvervoer, gelegen aan de grens van Noordwijk en Katwijk, streven wij naar het overtreffen van de verwachtingen van ons gevarieerde klantenbestand met een constante focus op kwaliteit.

Ook zakelijk reizen
Brouwer Company biedt u graag een alles-in-één pakket voor de perfecte organisatie van uw succesvolle congres! Het milieuvriendelijke wagenpark van Brouwer Tours en Taxi Brouwer bestaat uit meer dan 130 voertuigen in alle soorten en maten, van standaard tot VIP.

Tijdens uw congres bieden wij vervoer op maat door middel van de volgende soorten voertuigen; taxi's, limousines, minibussen, touringcars en VIP taxi's, VIP busjes of VIP touringcars. Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een efficiënt en kostenbesparend vervoersplan op maat.

Tijdens uw congres ontzorgen wij u graag, daarom kunt u ook gebruik maken van onze aanvullende congres diensten zoals; projectmanagement op locatie, ondersteuning bij de congres deelnemersregistratie, hostess services, arrangementen verkoop/inschrijving ondersteuning en dergelijke. In de (VIP) busjes en (VIP) touringcars bieden wij op aanvraag ook aanvullende diensten zoals; dranken en/of catering, WIFI, presentatiemogelijkheden over LCD schermen, (koers)borden, gids, etc... Tijdens het congres heeft u één vast contactpersoon voor efficiënte communicatie betreffend het taxi en touringcarvervoer, dit loopt naadloos in elkaar over.

Na een geslaagd congres ontvangt u één gespecificeerde digitale verzamelnota zodat u snel en eenvoudig overzicht heeft over uw congres vervoerskosten. Brouwer Tours en Taxi Brouwer denken graag met u mee om uw congres tot een groot succes te maken. Brouwer Tours en Taxi Brouwer zijn uw gastheer en specialist in congresvervoer!

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.