Taxi Brouwer

Keyserswey 38
2201 CW Noordwijk

Taxi vervoer

Taxi vervoer

COVID-19;  MET TAXI BROUWER RIJDT U VEILIG

Taxi Brouwer staat al sinds 1927 garant voor een uitstekende kwaliteit, service en veiligheid. Zeker in dit Covid-19 tijdperk waarborgt Taxi Brouwer deze drie ijkpunten voor al haar reizigers en chauffeurs. Ons wagenpark bestaat uit meer dan 60 taxi’s, mini bussen en business class bussen die allen zijn voorzien van Corona schermen. Deze scheiden de reiziger en de chauffeur, wat volgens de richtlijnen van het RIVM, voor 1,5 meter geldt en een mondkapje niet verplicht is bij één huishouden. Mondkapje is natuurlijk wel verplicht als er reizigers uit meerdere huishoudens in één taxi(bus) zitten, of op de zitplaats naast de chauffeur.

Ook zakelijk reizen
Taxi Brouwer biedt u graag een alles-in-één pakket voor de perfecte organisatie van uw succesvolle congres! Het milieuvriendelijke wagenpark van Brouwer Tours en Taxi Brouwer bestaat uit meer dan 130 voertuigen in alle soorten en maten, van standaard tot VIP.

Tijdens uw congres bieden wij vervoer op maat door middel van de volgende soorten voertuigen; taxi's, limousines, minibussen, touringcars en VIP taxi's, VIP busjes of VIP touringcars. Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een efficiënt en kostenbesparend vervoersplan op maat.

Tijdens uw congres ontzorgen wij u graag, daarom kunt u ook gebruik maken van onze aanvullende congres diensten zoals; projectmanagement op locatie, ondersteuning bij de congres deelnemersregistratie, hostess services, arrangementen verkoop/inschrijving ondersteuning en dergelijke. In de (VIP) busjes en (VIP) touringcars bieden wij op aanvraag ook aanvullende diensten zoals; dranken en/of catering, WIFI, presentatiemogelijkheden over LCD schermen, (koers)borden, gids, etc... Tijdens het congres heeft u één vast contactpersoon voor efficiënte communicatie betreffend het taxi en touringcarvervoer, dit loopt naadloos in elkaar over.

Na een geslaagd congres ontvangt u één gespecificeerde digitale verzamelnota zodat u snel en eenvoudig overzicht heeft over uw congres vervoerskosten. Brouwer Tours en Taxi Brouwer denken graag met u mee om uw congres tot een groot succes te maken. Brouwer Tours en Taxi Brouwer zijn uw gastheer en specialist in congresvervoer!

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.