'Zomergalerie' in VVV - Schilderfestival

VVV Tourist Office Noordwijk
Hoofdstraat 129
2202 EX Noordwijk

Welkom in de Zomergalerie bij VVV Noordwijk!

Van 18 t/m 23 juni vindt het Schilderfestival Noordwijk plaats. Een festival waarbij veertig kunstenaars uit alle windstreken een zomerse week lang ons mooie dorp op schilderdoek vastleggen, hoe bijzonder is dat? Een initiatief dat prachtig past in de artistieke traditie van Noordwijk dat al honderden jaren kunstenaars inspireert.

Deze zomer breidt VVV Noordwijk de samenwerking uit met het Schilderfestival uit door een (verkoop)expositie in de VVV Noordwijk, zodat de schilderijen na de festivalweek langer te bewonderen (én te koop) zijn. Daarom richten we deze zomer een deel van onze VVV in als zomergalerie, met vanaf 11 juni een presentatie van topstukken uit eerdere festivaledities. Vanaf 28 juni tot eind augustus zal er een (verkoop)expositie zijn van deze zomer geschilderde Noordwijkse kunstwerken. Benieuwd hoe Noordwijk door een kunstenaarsoog gezien wordt? Of nog een leeg plekje aan de muur voor een uniek Noordwijks kunstwerk? Kom dan deze zomer eens bij ons langs in de 'VVV Zomergalerie'!

Wil je de kunstenaars 'live' aan het werk zien in Noordwijk? Bezoek dan het Schilderfestival. Meer info over locatie & tijden op Schilderfestival

When

  • Every tuesday, wednesday, thursday, friday and saturday until august 31st, 2024 from 10:00 to 17:00
  • Every sunday until august 31st, 2024 from 12:00 to 16:00

Prices

  • Free

Location